Ožujak 25, 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

head

Održan sastanak predstavnika braniteljskih udruga s predstavnicima Ministarstva hrvatskih branitelja i Hrvatskog nogometnog saveza

Petak, 11 Svibanj 2018 08:19

U Vinkovcima, 11.svibnja 2018.godine, održan je sastanak predstavnika braniteljskih udruga s predstavnicima Hrvatskog nogometnog saveza i Ministarstva hrvatskih branitelja.

Dogovorio se broj ulaznica koje će besplatno dobiti braniteljske udruge za predstojeću utakmicu finala nogometnog kupa Hrvatske koji se 23. svibnja održava u Vinkovcima, na stadionu HNK Cibalia između ekipa GNK Dinamo iz Zagreba i HNK Hajduk iz Splita. Između ostalog dogovoreno je da će predstavnici braniteljskih udruga na travnjak stadiona iznijeti dvadesetmetarsku kninsku zastavu Republike Hrvatske u vrijeme intoniranja državne himne "Lijepa naša" prije početka utakmice kako bi se uveličao ugođaj sportskog događaja ovakve vrste.

Na fotografiji su gosp. Zoran Marunček (Predsjednik UV5.GBR"Sokolovi), gosp. Robert Puja (Predsjednik URV7.GBR"Puma"), gosp. Zoran Cvrk (predstavnik HNS-a zadužen za organizaciju utakmice), gosp. Davor Ivić (član izvršnog odbora HNS-a) i gosp. Dinko Tandara (Pomoćnik ministra hrvatskih branitelja)