Veljača 17, 2020

head

Obavijest članovima UV5GBR „Sokolovi“ o ostvarenju popusta na Apios OMV brand benzinskim postajama

Četvrtak, 18 Srpanj 2019 09:26

Udruge gardijskih postrojbi sklopile su Ugovor s APIOS OMV brand partnerom temeljem kojeg se članovima udruga odobrava popust od 20 lipa po litri goriva, kao i 20 lipa popusta na sve ostale kupljene proizvode na njihovim benzinskim postajama.

APIOS d.o.o. je tvrtka osnovana 2009. godine koja se bavi veleprodajom i maloprodajom naftnih derivata vrhunske kvalitete te pružanjem usluga distribucije i prijevoza goriva. Imaju potpisan ugovor o BRAND PARTNERSTVU s OMV-om i nositelj su Certifikata bonitetne izvrsnosti, što je jedan od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te koja je međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete poslovnog subjekta.

Ovim putem obavještavamo članove Udruge veterana 5. gardijske brigade „Sokolovi“ da navedeni popust mogu ostvariti na blagajni benzinskih postaja APIOSA prije izdavanja računa uz predočenje članske iskaznice.

Prije plaćanja i izdavanja računa na blagajni napomenuti da ostvarujete popust i pokazati člansku iskaznicu Udruge veterana 5. gardijske brigade „Sokolovi“.

Popusti vrijede od 01. srpnja 2019.godine.

Apios trenutno ima 17 benzinskih postaja diljem Hrvatske, a njihove lokacije možete provjeriti na sljedećem linku: https://www.apios.hr/hr/benzinski-servisi/