Studeni 29, 2023

Head

ZUV HGP dao potporu medicinskim djelatnicima

Četvrtak, 19 Rujan 2013 23:30

ZBOR UDRUGA VETERANA

HRVATSKIH GARDIJSKIH POSTROJBI

Assembly of associations of croatian war veterans guard units.

Fra Filipa Grabovca 1,, 10 000 Zagreb 

Poštovani medicinski djelatnici mi veterani Hrvatskih gardijskih postrojbi iz Domovinskog rata izražavamo Vam potpunu potporu u borbi protiv dehumanizacije rada i života kako vas tako i ostalih hrvatskih građana.

Tijekom rata imali smo vašu nesebičnu skrb koja je često nadilazila profesionalne obaveze na čemu smo vam bezgranično zahvalni. Smatramo da smjer kojim se želi riješiti teška ekonomska situacija dugoročno nije dobar jer postupno otkidanje od vas radnika, seljaka i ostalih skupina koji za ovu situaciju nisu krivi, ni u ostalim zemljama u okruženju nije dao pozitivne rezultate.

Svjedoci smo svakodnevno da kreatori ove situacije odnosno političke elite "izabrane od naroda" ostaju gotovo netaknuti, proširujući sebi bez ikakvog opravdanja povlastice i privilegije. Također poznato je da teški i nesigurni uvjeti života i rada kod ljudi izazivaju razne negativne emocije i stres koji je uzrok sve češćeg obolijevanja građana što opet dodatno opterećuje materijalne, ljudske i financijske resurse u zdravstvu.                                                                       

Predsjednik ZUV HGP
Ilija Vučemilović

Poštovani g. Vučemilović Šimunović,

U ime svih medicinskih sestara i medicinskih tehničara Hrvatskog strukovnog sindikata zahvaljujemo na vašoj iskrenoj podršci, drago nam je znati da ste uz nas.

 S poštovanjem,

Anica Prašnjak, bacc. med. techn.

Predsjednica Glavnog vijeća

Zatvori